2017. február 1., szerda

The Darkest War


Ismered a sötét középkort? Azokat az időket, amikor ha más voltál, halálra voltál ítélve? Nem hiába nevezték el így a korszakot. Mindenki azt hiszi, a vallás volt az egyetlen dolog, ami tönkretette az egészet. Holott volt egy sokkal nagyobb titok, melyről csak néhány kiváltságos tudott. A legtöbb ember akkor sötét elmével gondolkodott, pedig ha tudták volna, hogy a rossz mellett a jó is uralkodik, nem lett volna ekkora gondjuk, és nem halnak meg ezrek. Isten létezik? Akkor miért nem volt igazság a földön?
A választ abban találtak meg, hogy biztosan bűnös az emberiség. Igen? Mégis, a legtöbben ártatlanul haltak meg. Rengetegen vesztek oda - és ezek feléről még csak mit sem sejtünk. Azokról, akiket nem fogadtak el. Azok, akik lelkük legmélyéig jók voltak, mégis hidegvérrel máglyára vetették, levadászták őket. Róluk sosem beszél senki. Kivéve, ha megmenekültek valahogy, akkor mindenki csak őket átkozta, remélve, hogy majd nekik jobb lesz ez miatt a túlvilág. A történet két lányról szól, akik korántsem olyanok mint a többi. Szeretik felfedezni az új dolgokat, és nem érdekli őket semmiféle törvény. Találkozásuk mintha csak meg lett volna írva, és a kötelék köztük az egyik legerősebb, amit sem vallás, sem egy utódra vágyó apa, és a szabályok sem törhetnek szét.
De vajon tényleg az a legnagyobb problémájuk, hogy szét akarják őket választani? Vagy egy sokkal nagyobb, mindenre kiterjedő dolog, a sötét középkor legnagyobb titka? A lányok maguk sem tudják egy ideig. Csak belecsöppennek az események sűrűjébe... Élet vagy halál, jó vagy gonosz. Választaniuk kell. Minden rajtuk múlik. Hiszen, megtudnak birkózni ekkora teherrel? Képesek legyőzni saját érzéseiket?
Együtt mindent átvészelnek. Na de milyen áron?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Darkest Times 9.

Ruby Alisha mellett ébredtem. Halkan szuszogott mellettem, megpróbáltam halkan kikelni az ágyból. Odasétáltam az ablakomhoz és kiny...